Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


The Return of Pada Suatu Hari (C172)

RM9.90
Price in points: 10 points
Weight: 0.16 kg
978-967-0604-94-7
Out-of-stock
===========================
Format: Paperback
Saiz: 21" x 14.5
ISBN-13: 9789670604947
Jumlah Muka Surat: 95
Berat (Kg): 0.16
===========================

The Return of Pada Suatu Hari...

Masa kecil dulu aku rasakan hidup di dunia ni senang je. Bangun pagi, mandi, gosok gigi (itu pun mak suruh, kalau tak abaikan je). Sarapan dah sedia atas meja. Pergi sekolah duduk dalam kelas dengar je apa yang cikgu ajar, lepas tu buat latihan sikit-sikit. Balik sekolah ada orang jemput sampai rumah dapat makan lagi. Lepas tu pergi mengaji, petangnya dah free boleh main dengan kawan-kawan sampai lebam. Malam pula tengok TV lepas tu tidur dan macam tu la juga hari-hari seterusnya. Mudahkan hidup ni?

 

Macam mana nak tentukan hidup ni? Kita sendiri la yang kena jadi pelakonnya dan kita jugalah pengarahnya. Sama ada ceritanya bagus, tragis atau hambar, kitalah penulis skripnya. Kerana itu, kita perlu banyak memerhati, mendengar, bertanya dan membaca untuk dijadikan pedoman hidup kita. Pilih mana yang terbaik untuk kita dan jangan lupa kewajipan kita sebagai hamba Allah SWT.

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI