Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


ROKET BISNES: Formula Bisnes Meroket Secara Online (Q10)

Harga Asal: RM40.00
RM34.00
ANDA JIMAT: RM6.00 (15%)
Price in points: 34 points
Weight: 0.28 kg
9789671468234
Out-of-stock
Add to wish list

Ni Dia RAHSIA Yang Bakal Buat Sales Anda Meroket & Bisnes Jadi Huru Hara!

 
  • Strategi FB Ads

    Anda akan pelajari teknik & strategi pemasaran FB yang terbukti berkesan. Dah ramai usahawan berjaya capai sales sehingga 6 angka dengan teknik ni. Serius!

  • Marketing Intelligence

    Anda dah kenal siapa audiens yang berpotensi untuk jadi pelanggan anda? Kat mana mereka tinggal, apa minat mereka, berapa umur mereka? Marketing akan jadi 10x lebih mudah kalau anda tau!

  • Copywriting Memukau

    Ramai yang fail bab copywriting ni, tak pandai nak buat ayat iklan beremosi untuk pujuk & pukau pelanggan. Dengan teknik yang betul, boleh jadi sales magik tau!

  • Content Marketing

    Pelanggan sekarang dah tak macam dulu. Mereka tak suka orang yang menjual, a.k.a ‘Salesman‘. Jadi, kat dalam Page FB tu kena banyakkan share content yg menarik! Jangan cakap Abang Jib tak payung tau!

  • Tips Roket Bisnes

    Apa tu ‘Raving Fans‘ & perlu ada ke? Apa beza Branding, Marketing & Sales? Ramai yang masih konfius, tak boleh nak bezakan! Tak per, Abang Jib tolong jawab!

  • Inspirasi Roket Bisnes

    Kenali student-student saya yang dah berjaya meroket ni. Mereka secara sukarela sharejourney bisnes & kejayaan mereka untuk bakar semangat anda! Anda pun boleh sukses macam mereka tau!

Penerbit:
Sifufbads
Tahun Diterbitkan:
2017
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
205 Muka Surat

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI