Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Siri Cerita Hantu: Puaka Guli (L166,G51)

RM10.00
Price in points: 10 points
Weight: 0.10 kg
978-967-369-439-6
138 pieces
+
Add to wish list

Bunyi seperti guli bergolek itu sudah hampir sejam. Akhirnya kesabaran Halim hilang. Dia bangun dan mahu ke stor mencari tangga. Dia mahu melihat sendiri apa yang asyik bergolek di atas siling rumah.

Di luar bilik, dia melihat Jamali dan Saharil sedang berada di ruang tamu. Wajah mereka mengantuk dan tidak puas hati.

“Hah, Halim kau pun bangun juga?” soal Jamali yang terlihat masih bingung.

“Bunyi bising sangat atas siling tu. Aku tak dapat tidur.”

“Samalah. Aku dah syuh-syuh pun ada lagi,” sampuk Saharil.

“Aku nak ambil tangga. Nak tengok.” Halim terus menuju ke stor yang terletak di sebelah dapur. Apabila pintu stor dibuka, Halim terus tergamam. Lututnya terasa lemah. Di dalam stor itu dia melihat Jamali dan Saharil sedang mengerekot dengan wajah ketakutan…

 

Kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.

 

 

Penerbit:
Penerbit-X
Tahun Diterbitkan:
2020
Saiz:
4.5"x7.25"
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
136 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 NOTIS CUTI AIDILFITRI

Order yang dibayar selepas 10 AM (Isnin, 10 Mei 2021) hanya akan diproses bermula 17 Mei 2021. 

Cuti raya: 11 - 16 Mei 2021

Order di website & whatsapp masih diterima seperti biasa sepanjang tempoh cuti.

Operasi berjalan seperti biasa & order akan diproses pada 17 Mei 2021.  

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI