Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Komik Ana Muslim: Saya Budak Baru Belajar 1 (L89)

Harga Asal: RM10.90
RM9.26
ANDA JIMAT: RM1.64 (15%)
Price in points: 10 points
Weight: 0.20 kg
9789674495947
6 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: Komik Ana Muslim: Saya Budak Baru Belajar 1
ISBN: 9789674495947
Penerbit: Siti Sarah Othman
Muka Surat: 94
Halaman: Berwarna
Format: 
Berat (kg): 0.20 kg
Dimensi (cm): 18 cm x 14.9 cm x 0.5 cm
 
Korang tau tak, cite ni spesel tau. Tak de yang tak best. Kalu korang baca, cam kena je ngan diri korang. Silap haribulan, korang ingat cite korang pulak. Nangis kalau tak dapat baca kisah jejaka hangat di pasaran ni. Dahlah bahasanya sempoi, tak sabo-sabo rasenya nak abiskan buku ni. Pastu, asyik nak gelak je baca. Bila dah start gelak tu, dah tak leh nak berenti. Benda tak kelakar pun, rasa nak gelak. Dah jadi cam orang tak betul dibuatnya. Kalu ada bran, sendiri baca la…
 
 
“Pertama kali saya baca, terus jatuh hati dengan penulisan Norman Huzzer. Kalau saya perempuan, saya suruh family saya pinang dia… Peewitt!!” - Rafael
 
“Saya berasa geli hati membaca buku ini sehingga ketawa terkekek-kekek seperti langsuir di malam hari. Terus saya tidak boleh tidur kerana takut dengan suara sendiri.” - Farish
 
“Saya tak rasa nak baca buku merepek camni. Ntah betul ke tak mamat ni.” - Maryam
 
“Pilihlah saya sebagai ketua JKKK Kampung Cica. Insya Allah masalah baja sabsidi akan saya selesaikan.” - Pakcik Don
Penerbit:
Ana Muslim
Tahun Diterbitkan:
2020
Halaman:
berwarna
Muka Surat:
96 Muka Surat

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI