Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 
RM88.00 more to FREE shipping


Hanya Aku (Q10)

Hanya Aku
RM24.00
Price in points: 24 points
Weight: 0.44 kg
9789672102786
Out-of-stock
RM88.00 more to FREE shipping

RIZ…

Aku suka conteng muka orang. Conteng-conteng sampai hasil dia gempak. Tapi ramai orang tak percayakan aku. Kalau bukan kerana Mai, member aku yang ayu plus comel tu, confirm butik pengantin kami ni akan lingkup. Rakyat Malaysia ni kolot ke apa? Mereka ingat aku ni tomboi, tak reti nak bagi impak kebabom? Sekali aku mekap muka dia orang, meleleh air liur tak percaya. Itulah, jangan judge orang tak pakai mata.

“Dunia makin hari makin maju. Macam tu juga dengan mekap. Kalau kau still nak kekal ilmu mekap yang lama tanpa pembaharuan, lingkuplah!” – RIZ

MAI…

Aku selalu ada masalah nak yakin dengan penampilan aku. Aku rasa aku gemuk padahal, aku cekeding. Aku… Anoreksia nervosa. Aku paling benci dengan makhluk nama lelaki. Sebab merekalah aku jadi macam ni. Dia tinggal aku sebab aku gemuk. Last-last, aku kurus dan dapat penyakit ni.

“Sara, tengoklah ni! Aku dah gemuk semula ke? Aduh, macam mana ni? – MAI

SARA…

Aku janda. Tak ada anak sebab laki aku tak suka aku ni kerja tebar roti canai. Bodoh giler alasan nak nikah lagi satu. Lelaki tak guna! Ingat aku tebar roti canai tak dapat duit? Ingat aku tebar roti canai sebab nak berjoget tangan?

“Lelaki ingat semua orang boleh tebar roti ke? Itulah pasal! Aku give up dah nak jatuh cinta dan aku dah tak hadap nak nikah.” – SARA

Ujian itu datang dalam pelbagai rupa dan sekali gus telah meninggalkan kesan kepada diri mereka bertiga. Apakah bentuk ujian yang diterima? Mampukah mereka mengharunginya? Akankah ada penamat bahagia pada penghujung kisah RIZ, MAI dan SARA? Hanya Aku ada jawapannya!

Penerbit:
Penulisan2u
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI