Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


GENG BAWANG SEKOLAH - AISH... TAK BOLEH JADI NI (L126)

RM12.90
Price in points: 13 points
Weight: 0.14 kg
9789674495602
18 pieces
+
Add to wish list

Tajuk : GENG BAWANG SEKOLAH - AISH... TAK BOLEH JADI NI

ISBN : 9789674495602

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Duha

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.150

Tahun Terbit : 2020

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

* Siapa kata jadi Presiden Geng Bawang Sekolah ni seronok? Disebabkan aku terpaksa menjadi wartawan nombor satu sekolah, maka aku telah menjadi pelajar senior paling loser! Dan ini misi aku. Misi mengejar gelaran senior paling cool abad ini!

* Nak jadi cool, mestilah kena sertai banyak persatuan. Aku rasa, bakat aku mengetuk tempurung boleh diketengahkan dengan mengetuk snare drum. Ah, belasah jelah!

* Aku juga cuba menjadi atlet memanah sekolah. Tapi... Entah macam mana panahan aku asyik tersasar ke hati abang-abang senior. Oops, sorry!

*Aishh.. Tak boleh jadi ni. Aku syak aku hanya menjadi bahan eksperimen Geng Bawang Sekolah! Korang rasa, misi aku kali ini akan berjaya tak? Kalau nak tahu, silalah baca kisah perjuangan aku dalam mencapai misi senior paling cool abad ini!

Penerbit:
Ana Muslim Sdn Bhd
Tahun Diterbitkan:
2020
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
160 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI