Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


GENG BAWANG SEKOLAH - ADIOS GIRL SCHOOL (L125)

RM12.90
Price in points: 13 points
Weight: 0.14 kg
9789674495596
23 pieces
+
Add to wish list

Tajuk : GENG BAWANG SEKOLAH - ADIOS GIRL SCHOOL

ISBN : 9789674495596

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Duha

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.150

Tahun Terbit : 2020

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

Siapa kata budak sekolah tak tahu 'membawang?'. Biar aku dedahkan bagaimana modus operandi Geng Bawang Sekolah ini beraksi!

1) Walaupun cikgu tengah mengajar di depan, ada lagi kawan-kawan membawang di belakang dengan roket kertas. (Isy, tak patut.. tak patut...)

2) Bila AJK Persatuan Bawang ni tak bersetuju dengan pendapat masing-masing, mulalah bergaduh sesama sendiri. Pulak dah!

3) Tapi yang kasihannya, mestilah mangsa geng bawang itu tadi. Kesian dia jadi mangsa viral!

Korang rasa, best ke aktiviti membawang ni? Setahu aku, ustaz dah pesan, kalau dah jadi manusia, janganlah teringin nak jadi bawang pula. Tapi, aku yakin. Aku mampu ubah Geng Bawang Sekolah ini menjadi satu pertubuhan yang positif. Nak tahu siapa aku? Akulah presiden Geng Bawang Sekolah! Muahaha!

Penerbit:
Ana Muslim Sdn Bhd
Tahun Diterbitkan:
2020
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
160 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 NOTIS CUTI AIDILFITRI

Order yang dibayar selepas 10 AM (Isnin, 10 Mei 2021) hanya akan diproses bermula 17 Mei 2021. 

Cuti raya: 11 - 16 Mei 2021

Order di website & whatsapp masih diterima seperti biasa sepanjang tempoh cuti.

Operasi berjalan seperti biasa & order akan diproses pada 17 Mei 2021.  

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI