Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Aku, Dia & Sekolah 2 #(L56,BL41)

RM35.00
Price in points: 35 points
Weight: 0.27 kg
9789671590447
46 pieces
+
Add to wish list

Tajuk:Aku, Dia & Sekolah 2
ISBN: 9789671590447
Penerbit: Katana Books
Penulis:  Asyraf Jamin, Fadli Fuzi. Lila Vee
Tahun Terbitan: 2019
Muka Surat:268
Halaman: Hitam Putih
Format: Softcover
Berat (kg): 0.266
Dimensi (cm): 18.8cm x 12.7cm x 2cm

 

"Tak tahu baca tulis satu hal, ada yang tak pernah tengok traffic light macam mana, jejantas macam mana, apatah lagi kereta api semua tu...Awak bayangkan macam mana kita orang kat dalam ni nak ajar. VBudak ni ada yang dari lahir tak pernah keluar dari kawasan pedalaman ini. Dunia dia orang apa yang ada dekat sini jela. Kita orang la kena tunjuk dan fahamkan.    -muka surat 9

Jika ada orang bertanya kepadaku, "Apa pengalaman terburuk sepanjang cikgu mengajar di sekolah?" Tanpa teragak-ragak aku menjawab, "Politik guru"

Penerbit:
Co Publishing
Tahun Diterbitkan:
2019
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
268 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 NOTIS CUTI AIDILFITRI

Order yang dibayar selepas 10 AM (Isnin, 10 Mei 2021) hanya akan diproses bermula 17 Mei 2021. 

Cuti raya: 11 - 16 Mei 2021

Order di website & whatsapp masih diterima seperti biasa sepanjang tempoh cuti.

Operasi berjalan seperti biasa & order akan diproses pada 17 Mei 2021.  

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI