Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


7 Steps Fb Ads For Business Owner (L7)

Rak: L281
"Salah satu masalah utama owner business yang sudah lama berniaga adalah mereka 'berat' nak upgrade ilmu. Kebiasaannya mereka rasakan bahawa mereka sudah miliki apa yang diperlukan untuk bertahan dalam perniagaan." - Sifufbads
RM25.00
Price in points: 25 points
Weight: 0.18 kg
9789671468210
Out-of-stock
===========================
Format: Kulit Nipis
ISBN-13: 9789671468210
Tahun Terbit: April 2017
Jumlah Muka Surat: 142
Berat (kg): 0.183
Penulis: Jamal Sifufbads
Penerbit: Sifufbads Sdn Bhd
===========================
 
SINOPSIS
 

Anda owner bisnes? Ada premis? Ada produk sendiri? Ada staff? Tapi tak pernah buat online marketing? Uish.. bahaya tu! “Eh.. nape sifu cakap camtu?”. Bisnes sekarang ini, kena ikut perubahan teknologi. Kalau tak, bisnes kita akan ketinggalan. Susah nak berkembang. Paling teruk, bisnes kita lingkup! Ini yang patut kita risaukan!

Sekarang ini zaman online marketing. Zaman di mana, ramai orang mula suka membeli secara online. Sebab itu sekarang ini kita dapat lihat, ramai new owner bisnes dapat naik dengan laju! Kejap je sales dah berpuluh ribu! Tapi, bagaimana mereka lakukannya? Yes.. dengan online marketing.

Sebab itu, kami tulis buku ini. Sebuah buku khas untukowner bisnes yang belum pernah buat online marketing.Kami kongsikan step by step cara paling simple. InsyaAllah, anda mudah faham dan follow.

 
========================================
 
ISI KANDUNGAN
 
Transformasi Sifufbads
13 Kesilapan Owner Business
7 Steps:
 
NO1- KENAL PASTI BRAND ANDA
NO2- DESIGN POSITIONING BISNES ANDA DI FB
NO3- KENALPASTI SIAPA BAKAL PELANGGAN ANDA
NO4- DEKO-DEKO FANPAGE ANDA
NO5- TARIK FANS DENGAN BUAT LIKE MARKETING
NO6- MULAKAN MENJUAL DENGAN KLIK BOOST POST & C.A.T
NO7- DATABASE BUILDING
 
Case Study Alumni Sifufbads
 
==============================
 
ULASAN
 
 
Anda pasti ilmu bisnes yang anda perolehi sekarang sudah cukup untuk bertahan dalam perniagaan??? 
 
Salah satu masalah utama owner bisnes yang sudah lama berniaga adalah mereka 'berat' nak upgrade ilmu. Ada juga sesetengah peniaga yang tidak mahu upgrade ilmu-ilmu baru, terutama yang berkaitan teknologi dan online marketing. Katanya lecehlah, bisnes mereka tak sesuailah dan seribu satu macam alasan lagi. 
 
Peniaga seharusnya sedar bahawa demand, pasaran dan strategi perniagaan juga sentiasa berubah mengikut peredaran zaman. Jangan fikir teknik lama yang pernah sukses, boleh terus digunakan bulat-bulat untuk pasaran zaman teknologi media sosial hari ini. Dan sebab itu, anda wajib upgrade berkaitan bisnes dari masa ke semasa.
 
Anda ingin upgrade ilmu bisnes anda??? Buku ini amat sesuai untuk anda! 
Penerbit:
Sifufbads Press
Format:
Paperback
Halaman:
Berwarna
Muka Surat:
144 Muka Surat
Rak:
L281

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI