Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

TESTIMONI

Penghantaran bermasalah. Siap bayar dah masuk seminggu masih x dpt buku. Kebetulan sy xde di alamat yg diberi akibat kelewatan brg sampai. Last2 dah seminggu masih x dpt buku.
Penghantaran yang cepat dan promosi yang memuaskan hati. Mohon diteruskan di masa hadapan.. terbaik!
Buku sampai dengan cepat. Bayaran pun mudah.
Assalamualaikum.. saya telah menerima penghantaran daripada bookcafe pagi tadi... sangat berpuas hati dengan service yang tip top.. penghantaran yang sangat cepat dan efisien serta kondisi buku2 yang sangat kemas dan baik.. paling mengujakan apabila dapat buku percuma daripada book cafe! Sangat terharu dan seronok sangat.. you make my day..
Sangat berpuas hati membeli buku melalui Book Cafe. Sangat cepat. Pagi semalm order, tengahari ni dah sampai. Dah la banyak buku saya beli. Pastu dapat plak hadiah daripada Book Cafe. Sangat berpuas hati. Pasti akan beli lagi.
Alhamdulillah, buku-buku yang ditempah sudah sampai dengan selamat tanpa ada sebarang kerosakan.

Yang paling mengejutkan saya adalah potongan harga yang istimewa dan lumayan khas untuk pelanggan-pelanggan bookcafe.com.my. Saya amat tertarik dengan promosi yang ditawarkan oleh bookcafe.com.my sehingga mencecah 90% potongan diskaun. Ini merupakan suatu promosi yang sangat luar biasa dan jarang sekali dijumpai di mana-mana kedai buku.

Sebagai penggemar buku terbitan PTS, saya tidak melepaskan peluang yang ada untuk merebut promosi yang ditawarkan oleh bookcafe.com.my dengan harga yang amat berpatutan dan murah sekali. Buku-buku yang dibeli secara atas talian melalui bookcafe.com.my telah dihantar dengan cepat dan pantas. Buku-buku keluaran PTS amat berkualiti, di samping gaya bahasa yang digunakan amat mudah difahami oleh semua golongan pembaca dan pencinta ilmu. Proses pembelian secara atas talian pula sangat kondusif dan mesra pengguna, di samping cara bayaran yang mudah dan efisien melalui internet banking online.

Sehubungan itu, saya juga telah mempromosikan buku-buku keluaran PTS yang telah saya beli secara atas talian melalui bookcafe.com.my kepada rakan-rakan guru di sekolah saya. Mereka amat teruja sekali dengan promosi yang ditawarkan oleh pihak bookcafe.com.my.
alhamdulillah. Buku selamat sampai. Servis mantop.
Bookcafe is the BEST!!!
Baru order 1 hari. 2 hari selepas tu sampai :D mantap la. Saya order sebelum² ni , 1 - 2 minggu baru sampai. Tak sabar nak baca 3 buku tafsir yg dibeli, Tafsir al Azhar, Tafsir Ayat² Ramadhan dan Tafsir ayat Ahkam + Buku percuma pulak satu huhu
Alhamdulillah.. servis bookcafe adalah yang terbaik. Saya telah pun menerima sebuah buku sebagai ganti kepada buku yang rosak. Siap dapat buku extra pula tu. Terima kasih bookcafe.com.my. InsyaAllah saya akan terus melanggan buku2 daripada bookcafe. Tidak ada keraguan, tidak ada kerugian. Terbaik...
KLIK DI SINI