Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

TESTIMONI

otw nak beli buku ni. dh lama aim dh ni huhu
~Tolong Jangan Beritahu Suami saya~

Kegilaan apakah ini..masuk hari ni dah 4 kali saya order buku dari bookcafe..Bernilai Rm seratus dan Rm dua ratus ke atas..mungkin anda akan berkata..oh xpe lah ramai yang tumpang order kan..saya jawab NO..itu adalah order personal saya..dah yang terbaru saya ada order lagi dengan no pesanan #91354

Saya pun tak tahu kenapa?
candu apakah yang diletak seakan membuat saya ketagih mengorder buku..
Saya seronok melihat banyak buku yang sampai kepada saya..(Seolah-olah posmen berkata ini hadiah untukmu) :)
Saya seronok melihat buku-buku saya yang banyak dengan harga yang berbaloi dan murah
Dan paling seronok bila dapat free buku dari bookcafe..

Tentang suami saya..Alhamdulillah nasib dia tak halang saya beli buku..dialah si tukang angkat, dan kutip buku di pejabat pos apabila surat tuntutan barang tiba kat rumah..sebab dia juga adalah salah seorang peminat setia buku iaitu novel karangan Ramlee Awang Murshid..
Nasib baik..hihi apapun bookcafe memang terbaikkkkk!!!
Assalamualaikum..
Alhamdulillah..tahniah staff bookcafe.com.my !'
Staff yg amat mesra pelanggan, mudah utk berurusan .
Buku yg sy order masa promosi membuatkan discount sgt berbaloi.
Buku yg dibungkus kemas,berlapik lapik plastik utk protect buku.
Ada buku percuma bukan 1 tp 3 skali.
Jgn risau,buku masih baru ..ada yg siap dlm plastik lg.
Order hari jumaat ,hari ahad dah sampai.
Smg berjaya.
Trima ksh staff bookcafe.
Servis yang amat bagus
Servis amat bagus. Terima kasih pada semua ahli bookcafe
Assalamualaikum,

Alhamdulillah, beli buku-buku melalui Book Cafe sungguh mudah. Anda hanya perlu memberitahu jodol buku yang hendak dibeli, kemudian email. Book Cafe akan menghantar invois senarai buku yang dipesan berserta jumlah yang perlu dibayar. Tak sampai 1/2 jam, urusan selesai.

Saya membuat pesanan hari ini, dua hari kemudian bukunya dah sampai.
Saya sangat berpuas hati dengan service yang speedy. Congrats Book Cafe team. Anda terbaikkk...
Terbaik! Berminat untuk menawarkan buku anda melalui Portal Hotlink.
Terima Kasih book cafe bagi hadiah buku untuk promosi haritu.. Dapat pun cepat je.. lepas ni beli kat sini je la..
Mintak pihak syarikat mengulang cetak novel Sherlock Holmes terjemahan b.melayu. Lagipon ramai yg cari buku ni.
Alhamdulillah. buku yang dibeli selamat sampai ke tangan. sangat berpuashati dan terima kasih sekali lagi untuk hadiah yang diberikan.
KLIK DI SINI