Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

TESTIMONI

Alhamdulillah, saya dah dapat buku yang saya order dari #MyCyberSALE. Sangat puas hati dengan perkhidmatan yang Bookcafe berikan :) terima kasih juga untuk hadiah PTS :D Semoga terus maju !!!
Pilihan buku bagus2, banyak bagi diskaun. Penghantaran seperti dijanjikan. Saya akan terus menjadi pelanggan bookcafe selagi servis bagus ini diteruskan. good job!
Assalamualaikum. Alhamdulillah. Buku yang saya order dah pun sampai. Terima kasih kepada pihak yang terlibat kerana telah menghantar buku yang saya beli itu dalam keadaan baik dan menghatarnya mengikut masa yg dijanjikan. . Bookscafe Dan PTS memang best. Cuma saya nak request boleh tak karya Abdul Latip Talib di restock semula sebab saya memang nak kumpul karya dia. Sedih jugalah bila tgk novel Abu Bakar dah habis stock. Sebab karya beliau mmg best. Susah nak Cari dekat kedai buku pain. Itu jelah dri saya. Korang jgn ragu2 nak order dkt bookcafe ni. Mmg sistem dia baguss. Assalamualaikum.
Assalammualaikum,
Alhamdulillah.. pesanan buku-buku saya telah diterima dalam masa yang dijanjikan. Keep up the good service.
saya sangat suka nomik maknanya novel + komik jadi saya mengucapkan terima kasih kat kawan saya aisyah dia telah mengumpul buku young aisyah 1 - 15 dan saya nampak seronok jadi saya beli buku itu ceritanya best ok .........sekian terima kasih...
Tahniah PTS kerana menghasilkan buku yg semakin bermutu tinggi dengan harga yg berpatutan...tetapi shipment utk buku tebal mungkin boleh ditingkatkan lagi supaya tidak mudah rosak...
Assalamualaikum,

buku-buku keluaran PTS ringkas gaya bahasa tetapi padat dengan fakta, harga berpatutan, servis yang cepat, buku sampai dalam keadaan yang baik, terima kasih diatas perkhidmatan yang bagus.
Pesanan saya no. Order #40225 telah diterima dalam keadaan baik dan cepat .Saya amat berpuashati dengan perkhidmatan yang diberikan terutama diskaun dan kos penghantaran percuma jika melebihi pesanan RM 100 ke atas.Saya mencadangkan pihak PTS dapat meluaskan ilmu pengetahuan dengan menerbitkan pula Al Quran dalam bentuk digital dengan menggunakan khidmat qari dari negara kita supaya sesuai dengan citarasa rakyat Malaysia.Al Quran digital yang berada di pasaran kebanyakannya mengunakan khidmat qari luarnegara.Harap makluman ini mendapat perhatian pihak PTS. Saya memberikan 5 bintang untuk PTS dan dicadangkan kepada pembeli diluar sana.
salam..saya amat berpuas hati dgn perkhidmatan PTS BOOKCAFE yg pantas kerana saye baru je memesan 2 buah buku pada hari isnin dan sampai pade hari khamis ~ 4 hari je ~ terima kasih PTS kerana telah berjaya menarik 'ulat buku ' seperti saya utk terus membeli buku secara online di bookcafe ;)
Assalamualaikum..sy sangat brpuas hati dgn servis pts..senang saje cume klik klik dan tngu penghantaran
KLIK DI SINI