Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 
RM99.00 more to FREE shipping


Untuk Buat Anda Terkesan (UBAT) (L188)

RM22.00
Price in points: 22 points
Weight: 0.22 kg
9789670716770
Out-of-stock
RM99.00 more to FREE shipping
===========================
Format: Paperback
Saiz: 5" x 7.5”
ISBN:  9789670716770
Jumlah Muka Surat:  184
Berat (Kg): 0.22
Penulis: Sofuan Saadon
===========================
 
Ini bukan buku kuliah perubatan
bukan juga kitab tabib handalan
tapi sejenis ubat jiwa buat para manusia.
 
Manusia ni macam-macam
 
Manusia ni macam-macam ragam, mereka suka tanya soalan pelik-pelik, namakan anak dengan nama yang peli-pelik, buat perkara pelik-pelik. "Wei, aku nak jadi macam hanglah!" Ada ke patut nak jadi macam aku, dasar tak bersyukur langsung! Kadang jenuh aku nak jawab satu-satu soalan diaorang. Hidup ni taklah sesusah mana, asal kita set dalam kepala apa yang kita nak, sudah. Kadang ada perkara yang bagi kita tak penting, tapi tidak bagi dia. Berapa orang like status Facebook pun, boleh jadi perkara yang penting baginya. Haih, macam-macam ragam manusia ni. Mungkin manusia perlukan UBAT untuk tidak bertindak pelik-pelik.
 
Apabila demam, kita akan mencari Panadol sebagai ubat. Sebetulnya ubat bukanlah menyembuhkan, tetapi sekadar melegakan. Hanya Allah SWT yang berupaya untuk menyembuhkan sesuatu penyakit.Begitu juga dengan kisah-kisah dalam buku UBAT ini.

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 *Order akan sampai mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Mahu tahu lebih lanjut? KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI