Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Siri Cerita Hantu: Puaka Pejabat (L166,L165,G35)

Rak: L176, Bundle: K34
RM10.00
Price in points: 10 points
Weight: 0.09 kg
978-967-369-386-3
222 pieces
+
Add to wish list
Format: Paperback
ISBN: 978-967-369-386-3
Tahun Terbit: Mac 2017
Jumlah Muka Surat:128
Penerbit : Penerbit-X
Penulis: Mira Ishak, Mus Nasmian,  Sabrina Ismail
 
 
Sinopsis

Hafiz bangun dari kubikelnya untuk bertanya sesuatu kepada Sarah. Tetapi dia terpaku apabila melihat ada susuk lembaga putih sedang berdiri betul-betul di sebelah kubikel Sarah. Lembaga itu membalas pandangannya. Seolah-olah sengaja memunculkan dirinya untuk dilihat.

Berselendang merah dan hanya menutup sebahagian rambutnya yang panjang mengurai, lembaga itu pegun. Matanya lohong dan gelap sehingga jatuh ke pipi. Bibirnya hanya garisan hitam, berkedut-kedut di atas kulit mukanya yang putih seperti tepung. Tubuhnya terapung dan cahaya lampu yang suram di belakangnya membuatkan kakinya langsung tidak kelihatan.

Hafiz perlahan-lahan duduk. “Alamak, Cik Ponti!” Dia berteriak tanpa suara sambil menggigit kesemua jari-jemarinya.

Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.

 

Review

Kisah hantu kat pejabat ni memang ada banyak. kat tempat lama akak dulu pun ada je entiti ni muncul, mengusik. tapi yalah, nak kata takde benda-benda camni tipulah kan. dia nak mengusik, jerkah je balik. idea dan kisah yang dibawa memang menarik. penceritaan adakala sedikit santai tapi itu yang membuat pembaca teruskan pembacaan. tahniah buat ketiga penulis. -Ogy Yusof

Penerbit:
Penerbit X
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
128 Muka Surat
Rak:
L176
Bundle:
K34

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI