Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

Siri Cerita Hantu: Puaka Bilik Darjah (L166)

RM10.00
Price in points: 10 points
Weight: 0.09 kg 
978-967-369-395-5
248 pieces
+

Format: Paperback
Saiz: 4.5"x7.25"
ISBN-13: 978-967-369-395-5
Tarikh Terbit: 16 Oct 2018

=================================

SINOPSIS

“Aku tak nak rancangan kita gagal. Kau dah dapatkan patung dari dalam makmal dan pati sirap?”

“Dah, beres.” Zahid menunjukkan segala barang yang Azali inginkan itu. Dia mengambil patung itu dari makmal sains secara curi-curi. Patung tersebut ditanggalkan kepalanya dan dipakaikan dengan baju putih. Siap disapu dengan warna merah pada bahu dan leher patung tersebut.

“Bagus... bagus... macam inilah anak murid aku.” Azali menepuk-nepuk bahu Zahid.

“Buatnya hantu tu muncul betul-betul macam mana?” Jalil mencelah.

“Kau pernah nampak?” Azali menyoal. 

“Habis yang kecoh budak-budak aspuri buat study group nampak hantu dalam kelas kau orang tu?” tanya Jalil.

Azali cuma ketawa....

Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.

Penerbit:
Penerbit-X
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
120 Muka Surat

 

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar SELEPAS 10 AM akan diproses & dihantar pada esok hari, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

2. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

3. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

4. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

5. Jaminan wang dikembalikan (refund).

6. Servis yang cekap & mesra.

7. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI