Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Sempurnakanlah Solatmu: 400 Kesalahan Dlm Solat (Hard Cover) (Z22)

Harga Asal: RM48.00
RM45.60
ANDA JIMAT: RM2.40 (5%)
Price in points: 46 points
Weight: 1.12 kg
9789670465777
Out-of-stock
===========================

ISBN: 9789670465777
Jumlah Muka Surat: 388
Berat (Kg):1.120

===========================

Usah dilayani kesedihan itu, jadikan ia sekuntum senyuman yang penuh kemanisan dan keikhlasan. Sesungguhnya kehidupan di dunia ini hanyalah sementara. Dunia ini hanya sebuah perhentian yang mencabar dan penuh dugaan. Usah hanyut dengan kenikmatan sementara dan keseronokan yang membawa derita kerana kehidupan yang abadilah tujuan kita. 
Kesedihan di dunia ini hanya bisikan perlahan yang akan hilang bersama hembusan angin. Usah dibuka lembaran kesedihan itu kerana ia tidak akan mengubah bunga yang sudah layu mekar semula. Usah bersedih apabila keseorangan kerana Allah itu sentiasa dekat bersama kita. Kepada-Nyalah kita meluahkan kesedihan, kegelisahan dan kerisauan. Dan kepada-Nya jugalah kita memohon ketenangan, kebahagiaan dan keselamatan. 


Lihatiah betapa ramai orang yang mencari kebahagiaan dan mengorbankan semua yang merika miliki untuk mendapatkan kebahagiaan, hakikatnya mereka tidak mengetahui yang bahawa kebahagiaan itu sangat hampir kepada mereka. Malah lebih dekat kepada mereka berbanding setiap hembusan nafas mereka apabila mereka sentiasa mengingati Allah. 
Sesungguhnya Allah menyayangi kita melebihi kasih sayang, seorang ibu terhadap anaknya. Bagaimana mungkin untuk kita melayani kesedihan sedangkan kita adalah adalah hamba Tuhan Yang Maha Penyayang, Maha Mendengar, Maha Pengampun dan Maha Penerima Taubat. Rahmat dan belas kasih-Nya begitu luas dan meliputi segala sesuatu. Seyumlah, kerana senyumanmu itu mampu meruntuhkan tembok kesedihan dan menghancurkan benteng kesusahan. 


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI