Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Ranea (L226)

Rak: L226
RM26.00
Price in points: 26 points
Weight: 0.27 kg
9789671570906
Out-of-stock
===========================

Format : Kulit Nipis

ISBN : 9789671570906

Tahun Terbit : 2018

Jumlah Muka Surat : 348

Berat (Kg) : 0.270 KG

Penerbit : MK ANTIGRAVITI PUBLISHING

Penulis : KHAIRI MOHD


===========================
 
Sinopsis
 
Sebuah nota cryptic yang ditinggalkan di sebelah mayat bapanya bukan sekadar merujuk satu ritual purba, tetapi berkait sebuah dunia yang tersembunyi. Darah mayat masih belum kering, Ranea terpaksa berdepan realiti penuh misteri itu. Dark power... mutants... parallel universe... jinn... perjalanan itu mempertaruh nyawa dan perasaan.

**RANEA IALAH NOVEL SAMBUNGAN KASYAF TERBITAN FIXI**

Arwah bapa Ranea, Datuk Hashim, adalah bekas Pengarah Agensi Nuklear Malaysia, Dengkil, di mana empat ekor mutan dilihat lolos keluar dari makmal atom Agensi.

“Unknown species,” kata Jai. “Seperti dah mutate.”

“Benda ni bukan setakat mutasi,” kata Ketua Polis Negara. “Ia lebih kompleks. Sejenis invasion dari luar. Jadi secara saintifiknya boleh juga dipanggil aliens.”

“Aku confused gila. Benda ni actually mutan ke jin ke alien?”

“Menatang ni dia datang dari luar galaksi so technically dia sejenis alien,” kata Azmi pula. “Dia travel bukan dengan spaceship tapi dalam bentuk spiritual, astral, so kami gelar diorang jin, dan dia rasuk komando ni dia mutate-kan diorang punya sel untuk deform ke bentuk asal diorang. So, jin, alien, mutan... all fit.”

“Damn…” Jai terduduk, picit kepala. “Dia nak apa?”

“Dark power.”
Penerbit:
Mk Antigraviti publishing
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
348 Muka Surat
Rak:
L226

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI