Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Patriot Panglima : Penyelamat Alam #(L62)

Bundle: K62
Harga Asal: RM18.00
RM16.20
ANDA JIMAT: RM1.80 (10%)
Price in points: 17 points
Weight: 0.18 kg
9789671477304
32 pieces
+
Add to wish list

ISBN 9789671477304

Material : glossy paper & berwarna

====================

Siri Patriot Panglima ialah satu penjelajahan fantasi yang menghiburkan!

Penceritaan yang memberikan keterujaan untuk terus membaca. Patriot Panglima akan membawa pembaca untuk mengenali erti kejujuran, erti persahabatan, erti budi, erti keluhuran hati dan juga erti kepahlawanan.

Menjelajahlah bersama Patriot Panglima untuk membebaskan alam ini daripada kemusnahan.

Dia adalah manusia yang luar biasa. Dia mempunyai kebijaksanaan dan kepandaian untuk memberi pembelaan kepada yang memerlukan dan membenters kejahatan demi menjaga alam ini daripada kemusnahan.

Itulah dia Patriot Panglima yang dibekalkan dengan ilmu kebatinan dan pertempuran untuk melakukan satu tugas penting yang di arahkan oleh gurunya Rapuh Inderagara.

Bertemankan rakan karibnya Sang Kancil Putih, Patriot Panglima merantau dari satu negeri ke satu negeri dalam usaha memenuhi permintaan gurunya itu. Apa yang di jangkanya memang benar-benar berlaku.

Pengembaraannya penuh dengan cabaran dan dugaan. Dia menyahut setiap cabaran itu dengan penuh rasa tanggung jawab. Dia benar-benar memegang amanah daripada gurunya untuk menjadi manusia yang tabah dan menggunakan akal fikiran untuk menyelesaikan segala permasalahan.

Patriot Panglima adalah contoh perwatakan seorang wira untuk semua zaman. Dia di sukai oleh semua orang kerana keramahan dan kepintarannya dan dia di geruni oleh musuh sama ada di darat atau di lautan.

Ketampanan dan keperebadiannya itu telah memikat ramai hati seperti Puteri Ratni Gemalasari,Ratu Irami, Puteri Terati, Puteri Ayu Melori,Cempa Sari, Ratu Kasuna dan juga Tabranu! Siapakah mereka ini? Semuanya akan di perkenalkan kepada pembaca semua dalam siri-siri buku Patriot Panglima Penyelamat Alam. Siapakah yang menjadi pilihan Patriot Panglima?

Namun begitu Patriot Panglima juga terpaksa berhadapan dengan musuh-musuhnya seperti Jembalang Mata Tiga, Jaganga Hitam , Lang Ragana, Rang Lalutuk dan juga raksasa seperti Kebatu Api serta juga ular berkepala Tujuh. Adegan pertempuran yang di tempuhi oleh Patriot Panglima telah mematangkan lagi sikap dan perwatakan kepahlawanannya.

Bundle:
K62

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI