Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Ops...Sis, Tolong ! (L126)

RM12.90
Price in points: 13 points
Weight: 0.15 kg
9789674493158
22 pieces
+
Add to wish list

Tajuk : Ops...Sis, Tolong!

ISBN : 9789674493158

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Mariam Sarbini 

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.150

Tahun Terbit : 2018

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

"Wei, kau nak tahu tak, Rina tu dah ABC!" "Apa?! Patutlah banyak jerawat! Hahaha!" Oh noooooooo!!! Sis, tolong! Nampaknya, rahsia paling besar aku dah diketahui oleh orang yang paling berbahaya tahap kebecokan mulutnya! Siapa lagi kalau bukan Sulaiman Ahmad Bekri! Habislah aku...Eh kejap! Salah ke kalau aku dah ABC? Hisy, bukan air batu campur lah. (ABC tu, Allah bagi cuti). Nasib baik ada Along. Dia yang banyak tolong aku. Kata Along lagi, jadi wanita ni special tau. Apa yang special? Okey..Ok. Aku bagitau sikit je. Dalam ni ada tips untuk korang yang pertama kali datang tutttt.  Haa, selebihnya, korang bacalah sendiri. Oh lupa nak cakap. Buku ni, untuk kita-kita aje. Jangan bagi adik lelaki, kawan sekelas (terutama sekali kalau yang bernama Sulaiman Ahamd Bekri), abang senior ataupun kerani makmal sains baca tau. Pendek kata, no boy allowed!

Penerbit:
Ana Muslim Sdn Bhd
Tahun Diterbitkan:
2018
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
160 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI