Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


MISS MANJA PERFECT A # (L19)

RM12.00
Price in points: 12 points
Weight: 0.13 kg
9789672040989
55 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: MISS MANJA PERFECT A
ISBN: 9789672040989
Penerbit: Blink Trading
Penulis: Ain Maisarah
Tahun Terbitan: 2021
Muka Surat: 112
Halaman: Hitam Putih
Format: Paperback
Berat (kg): 0.125
Dimensi (cm): 19cmx12.8cmx0.7cm
 
SINOPSIS
 

Che Habibah binti Zahidi atau lebih dikenali dengan panggilan Che Bee adalah gadis remaja yang manja dan menjalani kehidupan penuh sambil lewa dan sering bersuka ria. Kehidupannya dianggap sempurna kerana dia memiliki segala-galanya. Kecantikan wajah, harta, dan rakan-rakan berfoya-foya yang setia. Ke mana sahaja dia pergi, pasti akan ditemani oleh kucing import, Snowy yang menjadi simbol kemegahan diri.

Namun, segala kesempurnaan tentulah ada kekurangannya. Che Bee kurang didikan agama dan langsung tidak ambil kisah perihal tuntutan ibadah. Berita kematian arwah neneknya amat mengejutkan kerana semua berlaku secara tiba-tiba. Che Bee yang pernah rapat dengan arwah nenek turut berasa kehilangan. Sehari selepas berita kematian, sesi bacaan wasiat diadakan. Semua ahli keluarga berkumpul ternanti-nanti pembahagian harta oleh arwah nenek yang berjuta-juta. Disangka emas jatuh ke riba, rupanya batu bata yang diterima.

Wasiat arwah nenek Che Bee sungguh tidak terduga. Mmebuatkan adik beradik ibunya semua marah dan naik angin tidak bersyukur dengan semua wasiat peninggalan. Che Bee sendiri berasa hairan. Pun begitu, takdir berubah apabila tiba-tiba nama Che Bee turut tersenarai sebagai pewaris penerima harta. Tetapi, ia datang dalam bentuk cabaran yang perlu diselesaikan dengan sempurna. Jika tidak, ucapkanlah selamat tinggal kepada harta. Kabur dengan kehendak harta duniawi, Che Bee menyahut cabaran arwah nenek dalam usaha merebut harta pusaka. Langit sememangnya tidak selalu cerah. Pelbagai dugaan dan cabaran harus ditempuhi oleh Che Bee dalam perjuangan menjadi pewaris harta. Banyak pengajaran mengenai liku-liku kehidupan turut membuka mata Che Bee terhadap persepsi kehidupan.

Che Bee terpaksa bertungkus lumus mengulang kaji pelajaran, merubah gaya hidup dan penampilan, malah sehingga hilang kawan dek kerana terpaksa memenuhi tuntutan cabaran. Mampukah Che Bee mengharungi semua itu? Berjayakah dia menjadi pewaris harta pusaka berjuta-juta? Adakah seorang gadis manja bertaraf diva sepertinya berupaya menyelesaikan semua cabaran dengan jayanya? Ketahui kisah penuh cabaran penuh pengajaran dalam MISS MANJA PERFECT A!

Penerbit:
Blink Trading
Tahun Diterbitkan:
2021
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
112 Muka Surat

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI