Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo Lama! (L126)

Harga Asal: RM12.90
RM11.35
ANDA JIMAT: RM1.55 (12%)
Price in points: 12 points
Weight: 0.15 kg
9789674495770
20 pieces
+
Add to wish list

Tajuk : Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo Lama!

ISBN : 9789674495770

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Syuhada Safian 

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.145

Tahun Terbit : 2020

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5

Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...

Penerbit:
Ana Muslim Sdn Bhd
Tahun Diterbitkan:
2020
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
160 Muka Surat

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:


BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI