Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

Hantu (L42)

RM13.00
Price in points: 13 points
Weight: 0.108 kg
9789670990194
6 pieces
+

Ustaz mahmud pernah bagitahu, andai dibuka hijab kita semua, nescaya kita takkan berani bergerak ke mana-mana. Sebab makhluk ghaib ni ada di mana-mana. Berdiri di tepi tingkap bilik tidur kita. Berjalan masuk dari pintu rumah kita. Tengah berdiri di dapur sambil melihat ibu kita memasak. Atau, sedang berdiri di hadapan kita tanpa kita sedari sebab ralit membaca antologi cerpen kisah seram. 

 

Aku serba-salah nak cerita macamana. Tak tahu part mana yang aku patut ceritakan dahulu. Atau, aku perlu ceritakan terus yang bahagian aku nampak makhluk ngeri tu?

 

"Ila nampak hantu..." Kata-kata aku mati id situ. Aku lihat ke arah Shira dan emak, ada riak terkejut pada wajah mereka. Ayah pula tenang.

 

"Ada lagi rupanya makhluk tu kat situ. Ingatkan Pak Jamil dah tangkap dah." Ayah bersuara tiba-tiba. Aku terkejut dengan apa yang dikatakan. 

 

"Apa maksud ayah?" Soal aku pendek. 

Penerbit:
SO Publishing
Tahun Diterbitkan:
2019
Format:
Paperback

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 *Order akan sampai mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Mahu tahu lebih lanjut? KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI