Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


GPS Cinta Aussie (L102)

RM25.00
Price in points: 25 points
Weight: 0.20 kg
978-967-13700-1-8
2 pieces
+
Add to wish list
===========================
Format: Paperback
Saiz: 5.25" x 7.5”
ISBN-13: 978-967-13700-1-8
Jumlah Muka Surat: 176
Berat (Kg): 0.20
Penulis: Thoyba Mursyidah
===========================

SINOPSIS

“Macam mana seorang muslim boleh ingat seluruh Al-Quran? Saya tak pernah jumpa seorang Kristian pun yang boleh ingat seluruh kandungan bible.”

“Oh, sebab Al-Quran tu sesuai untuk semua, walau berlainan bahasa dan budaya. Kandungannya tak pernah berubah. Isi kandungan bible berubah, kan?”

“Habis tu, kenapa ada yang pakai tudung, ada yang tidak? Maksudnya saya tak boleh menilai Islam berdasarkan penganutnya?” Bratt menyambung pertanyaan.

*****

Ah, sudah! Baca buku agama, pergi kuliah agama, tapi bila berdepan dakwah sebenar, kelu seribu bahasa. Aku yakin, tuhan hanta raku ke bumi Australia bukan saja-saja, tapi dengan dua tujuan. Pertama, study. Kedua, tunjukkan bahawa Islam itu sempurna.

No posts found

Write a review

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI