Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


GHOST PEPPER…- JANGAN TAKUT HANTU! #ALLAHJAGAKITA (Z24)

RM12.00
Price in points: 12 points
Weight: 0.16 kg
9789674496944
17 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: GHOST PEPPER…- JANGAN TAKUT HANTU! #ALLAHJAGAKITA
ISBN: 9789674496944
Penerbit: Ana Muslim
Penulis: Zack & Ja'a
Tahun Terbitan: 2022
Muka Surat: 92
Halaman: Berwarna
Format: Sotfcover
Berat (kg): 0.155
Dimensi (cm): 21 cm x 15 cm x 0.5 cm
 
 
SINOPSIS

Kecoh! Dalam masyarakat hantu, muncul pula hantu viral yang dah pun menggugat kedudukan hantu-hantu paling menakutkan di sini. Siapa lagi kalau kalau bukan Ghost Pepper.

Dengar cerita persatuan hantu-hantu lagi, Ghost Pepper dah dapat title sebagai hantu terseram di dunia pun! Keseraman Ghost Pepper ni boleh buatkan manusia tak keruan, tak tidur malam, berpeluh-peluh.... Sampailah satu tahap tu,  boleh diserang cirit birit! Uishhh! Scary nya! Tapi... Betul ke Ghost Pepper ni wujud? Dan betul ke, gangguan hantu-hantu yang menakutkan manusia selama ini didalangi oleh persatuan hantu-hantu? Ke... manusia ini yang penakut? (Hihihi) Haaa... Nak tanhu tentang kebenarannya???

Semua ini bakal terjawab dalam koleksi siri remang-remang bulu roma yang bakal mengganggu perasaan anda bila terjaga pukul tiga pagi. Yang penting, komik ini bakal memberi jawapan kepada anda tentang kewujudan sebenar hantu... Ingat, jangan baca kalau takut pedas yeee... HE HE HE HE HE HE HE HE~~~

Penerbit:
Ana Muslim
Tahun Diterbitkan:
2022
Format:
Paperback
Halaman:
berwarna
Muka Surat:
92 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari (Isnin - Jumaat).

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI