Jejaka Idaman Hati Saya (C269)

RM24.00
Weight: 0.43 kg per item
9789673652990
5 item(s)
+
===========================
Format: Paperback
Saiz: 4.5" x 7.5"
ISBN-13: 9789673652990
Tahun Terbit: 2017
Jumlah Muka Surat: 524
Berat (Kg): 0.43
Penulis: Cahaya Amin
===========================

Hey I just met you

And this is crazy

But here’s my number

So call me maybe?

013-4567890

“Awek mana pulak yang bagi nombor telefon pada kau guna lirik lagu Carly Rae Jepse ni?”

Disebabkan kejadian lima tahun dulu, hidup Razan Atira berubah 365 darjah! Puan Azira, ibunya telah memberikan kata dua iaitu:

  1. Kahwin dalam tahun ini juga.
  2. Berhenti kerja.

Mana mungkin dia akan memilih pilihan pertama! Sudah terlalu banyak yang dia lalui dan korbankan semata-mata demi mencapai cita-citanya! Jadi, pilihan apa yang dia ada? Namun, apabila melihat siapa calon-bakal-menantu-ibunya, Razan Atira hampir pengsan. Kejadian lima tahun dahulu kembali menerjah dalam kotak ingatannya.

“Ya. Awak setuju dengan rancangan perkahwinan ni sebab awak nak balas dendam ke? Awak nak balas balik atas apa yang saya buat pada awak lima tahun dulu?” ~ Razan Atira.

“Tak sangka awak ingat lagi kejadian lima tahun dulu. Ingatkan dah lupa.” ~ Razin Adi.

Betulkah Razin Adi ingin membalas dendam atas apa yang telah berlaku lima tahun dahulu dengan menerima Razan Atira sebagai calon isterinya? Dan, bagaimana penerimaan Razan Atira apabila dia bertemu kembali dengan lelaki ‘lima tahun dahulu? Apakah yang terjadi lima tahun lepas?

“Setiap cerita, ada pengakhiran, tahu?”

Ya, setiap cerita pasti akan ada pengakhiran. Tapi, bagaimana Razan Atira mahu meramal pengakhiran kisah hidupnya, sedangkan permulaan hidupnya pun sudah kucar-kacir?

FAQ / Soalan Lazim

 

Q:  Kalau saya beli online di Bookcafe, berapa lama masa yang diambil untuk pesanan dihantar kepada saya?

A : Biasanya penghantaran dibuat (parcel dihantar ke kurier) dalam masa 24 jam (hari bekerja) selepas pembayaran diterima. Kami akan bekalkan setiap pelanggan dengan tracking no untuk disemak status penghantaran dengan pihak kurier. Pada kebiasaannya, parcel akan diterima oleh pelanggan selepas 1 - 3 hari pesanan dibuat. Kami juga tawarkan SAME DAY DELIVERY untuk penghantaran ke kawasan tertentu.

 

Q:  Adakah semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock?

A : Ya, semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock kecuali produk yang ditandakan dengan label PRE-ORDER. Dengan ini kami boleh menghantaran pesanan pelanggan dengan lebih pantas.

 

Q:  Bagaimanakah cara untuk membeli buku di Bookcafe?

A : Cara-cara membeli di Bookcafe adalah mengikut aturan di bawah. Panduan lanjut baca di SINI.

Cara Beli Buku

Q : Bagaimana pula cara pembayarannya?

A : Ketika proses BAYAR atau CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 9 cara pembayaran iaitu melalui Maybank2u, Debit/Kredit Kad, Cimb Clicks, Rhb Now, MEPS (Menyokong AffinBank, Ambank, Hong Leong Connect, Bank Islam, Public Bank, Webcash), Paypal, Bank In (Dibekalkan No Akaun Bank Kami), Cek dan juga Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M).

 

Q : Berapakah anggaran kos penghantaran pesanan saya?

A : Kos penghantaran bergantung kepada berat buku yang anda beli. Baca lanjut di SINI.

 

Q : Apa yang boleh saya lakukan sekiranya pesanan saya tidak sampai?

A : Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara email di orders@bookcafe.com.my atau telefon 03-6185-0718 untuk aduan berkaitan pesanan. Pejabat kami beroperasi dari 9.00 pagi - 5.45 petang pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. 

NOTA

1. CABUTAN BERTUAH: Kami pilih satu pemenang sahaja setiap bulan, mengikut cabutan nombor order.

2. FREE MEMBERSHIP: Diskaun 10% untuk semua produk sepanjang tahun 2017. Boleh digunakan untuk pembelian seterusnya. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

 

 Sebarang masalah, kekeliruan & pertanyaan, mohon sertakan NO. ORDER & emelkan terus ke orders@bookcafe.com.my untuk maklum balas segera.

 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI