Had Laju Cinta (C269)

RM25.00
Weight: 0.46 kg per item
9789673653027
4 item(s)
+
===========================
Format: Paperback
Saiz: 4.5" x 7.5"
ISBN-13: 9789673653027
Tahun Terbit: 2017
Jumlah Muka Surat: 560
Berat (Kg): 0.46
Penulis: Gee Azeez
===========================

“Boleh tak kalau kau pandu tu laju sikit? Aku rasa macam kereta ni tak bergerak pun. Orang yang kayuh basikal lebih laju daripada kereta ni…” – Darius

Darius tidak menyenangi pemandu wanita yang diupah oleh bapanya tanpa kerelaannya. Hari-hari pemandu wanita itu dimaki dan diherdik. Sumaiyah pula terpaksa menelan segala makian itu dengan sabar kerana hormat kepada bapa Darius.

“Papa nak Darius kahwin.”- Tan Sri Iskandar Shah

Perubahan sikap Darius yang ketara setelah kejadian beberapa tahun lalu membuatkan bapanya mengambil keputusan untuk menyuruhnya berkahwin. Keputusan itu juga dibantah sekeras-kerasnya oleh Darius. Namun, setelah diugut oleh bapa sendiri, Darius akur. Dia memilih untuk berkahwin dan pengantinnya adalah pemandunya sendiri.

Pelbagai cabaran terpaksa ditempuhi oleh Sumaiyah sepanjang hidup bersama-sama dengan Darius. Diherdik dan dihina sudah menjadi makanannya. Namun, cinta tetap hadir dalam hati Sumaiyah. Tambahan pula dalam Darius benci kepadanya, ada ketika layanan Darius buat hatinya berdebar dan sayangnya bergolak.

“Sebab kau perempuan yang papa aku sayang. Sebab itu aku benci kau.”-Darius

“Kalau saya bukan perempuan kesayangan papa, tuan boleh suka saya? Tuan boleh terima saya sebagai isteri?”-Sumaiyah

FAQ / Soalan Lazim

 

Q:  Kalau saya beli online di Bookcafe, berapa lama masa yang diambil untuk pesanan dihantar kepada saya?

A : Biasanya penghantaran dibuat (parcel dihantar ke kurier) dalam masa 24 jam (hari bekerja) selepas pembayaran diterima. Kami akan bekalkan setiap pelanggan dengan tracking no untuk disemak status penghantaran dengan pihak kurier. Pada kebiasaannya, parcel akan diterima oleh pelanggan selepas 1 - 3 hari pesanan dibuat. Kami juga tawarkan SAME DAY DELIVERY untuk penghantaran ke kawasan tertentu.

 

Q:  Adakah semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock?

A : Ya, semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock kecuali produk yang ditandakan dengan label PRE-ORDER. Dengan ini kami boleh menghantaran pesanan pelanggan dengan lebih pantas.

 

Q:  Bagaimanakah cara untuk membeli buku di Bookcafe?

A : Cara-cara membeli di Bookcafe adalah mengikut aturan di bawah. Panduan lanjut baca di SINI.

Cara Beli Buku

Q : Bagaimana pula cara pembayarannya?

A : Ketika proses BAYAR atau CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 9 cara pembayaran iaitu melalui Maybank2u, Debit/Kredit Kad, Cimb Clicks, Rhb Now, MEPS (Menyokong AffinBank, Ambank, Hong Leong Connect, Bank Islam, Public Bank, Webcash), Paypal, Bank In (Dibekalkan No Akaun Bank Kami), Cek dan juga Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M).

 

Q : Berapakah anggaran kos penghantaran pesanan saya?

A : Kos penghantaran bergantung kepada berat buku yang anda beli. Baca lanjut di SINI.

 

Q : Apa yang boleh saya lakukan sekiranya pesanan saya tidak sampai?

A : Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara email di orders@bookcafe.com.my atau telefon 03-6185-0718 untuk aduan berkaitan pesanan. Pejabat kami beroperasi dari 9.00 pagi - 5.45 petang pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. 

NOTA

1. CABUTAN BERTUAH: Kami pilih satu pemenang sahaja setiap bulan, mengikut cabutan nombor order.

2. FREE MEMBERSHIP: Diskaun 10% untuk semua produk sepanjang tahun 2017. Boleh digunakan untuk pembelian seterusnya. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

 

 Sebarang masalah, kekeliruan & pertanyaan, mohon sertakan NO. ORDER & emelkan terus ke orders@bookcafe.com.my untuk maklum balas segera.

 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI