Jejak Geiser Berapi (C152)

RM8.90
Weight: 0.14 kg per item
978-967-0604-61-9
4 item(s)
+

Format: Paperback
Saiz: A5 (148 x 210mm)
ISBN: 978-967-0604-61-9
Jumlah Muka Surat : 64
Warna : 4 warna
Bahasa : Bahasa Malaysia
Penulis & Pelukis : Farish

 

Siri Pengembaraan Im & Net - Jejak Geiser Berapi

 

Im dan Net menyambung lagi perjalanan mereka dalam meneroka fenomena sains yang penuh dengan misteri alam. Tetapi, mereka mendapati terdapat pihak yang tidak bertanggungjawab telah membuat kerosakan kepada alam sekitar demi kepentingan diri sendiri. Siapakah orang itu? Adakah itu perbuatan Ten dan konco-konconya? Dalam membanteras perbuatan kerosakan alam itu juga, Im dan Net beserta kawan-kawannya berjumpa dengan Momo yang turut mempunyai visi yang sama dengan mereka. Tapi semasa dalam perjalanan merentasi hutan, tiba-tiba tanpa disedari mereka telah melalui kawasan gunung berapi yang telah aktif! Apakah kesudahan mereka? Sempatkah mereka menyelamatkan diri?

 

FAQ / Soalan Lazim

 

Q:  Kalau saya beli online di Bookcafe, berapa lama masa yang diambil untuk pesanan dihantar kepada saya?

A : Biasanya penghantaran dibuat (parcel dihantar ke kurier) dalam masa 24 jam (hari bekerja) selepas pembayaran diterima. Kami akan bekalkan setiap pelanggan dengan tracking no untuk disemak status penghantaran dengan pihak kurier. Pada kebiasaannya, parcel akan diterima oleh pelanggan selepas 1 - 3 hari pesanan dibuat. Kami juga tawarkan SAME DAY DELIVERY untuk penghantaran ke kawasan tertentu.

 

Q:  Adakah semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock?

A : Ya, semua produk/buku di Bookcafe berstatus ready stock kecuali produk yang ditandakan dengan label PRE-ORDER. Dengan ini kami boleh menghantaran pesanan pelanggan dengan lebih pantas.

 

Q:  Bagaimanakah cara untuk membeli buku di Bookcafe?

A : Cara-cara membeli di Bookcafe adalah mengikut aturan di bawah. Panduan lanjut baca di SINI.

Cara Beli Buku

Q : Bagaimana pula cara pembayarannya?

A : Ketika proses BAYAR atau CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 9 cara pembayaran iaitu melalui Maybank2u, Debit/Kredit Kad, Cimb Clicks, Rhb Now, MEPS (Menyokong AffinBank, Ambank, Hong Leong Connect, Bank Islam, Public Bank, Webcash), Paypal, Bank In (Dibekalkan No Akaun Bank Kami), Cek dan juga Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M).

 

Q : Berapakah anggaran kos penghantaran pesanan saya?

A : Kos penghantaran bergantung kepada berat buku yang anda beli. Baca lanjut di SINI.

 

Q : Apa yang boleh saya lakukan sekiranya pesanan saya tidak sampai?

A : Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara email di orders@bookcafe.com.my atau telefon 03-6185-0718 untuk aduan berkaitan pesanan. Pejabat kami beroperasi dari 9.00 pagi - 5.45 petang pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. 

NOTA

1. CABUTAN BERTUAH: Kami pilih satu pemenang sahaja setiap bulan, mengikut cabutan nombor order.

2. FREE MEMBERSHIP: Diskaun 10% untuk semua produk sepanjang tahun 2017. Boleh digunakan untuk pembelian seterusnya. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

 

 Sebarang masalah, kekeliruan & pertanyaan, mohon sertakan NO. ORDER & emelkan terus ke orders@bookcafe.com.my untuk maklum balas segera.

 

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI