Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

Wan Saiful Wan Jan

Wan Saiful Wan Jan adalah Ketua Eksekutif Institute for Democracy and Economic Affairs (IDEAS).

Beliau juga adalah pengulas tetap mengenai hal ehwal Malaysia dan ASEAN. Beliau banyak menulis di The Star, serta ruang Cina di akhbar Cina yang paling banyak diedarkan di Malaysia, Sin Chew. Pendapatnya dipetik oleh pelbagai media, termasuk BBC, Reuters, International Herald Tribune, Al-Jazeera dan The Economist. Beliau juga sering muncul dalam temu bual di radio Malaysia serta saluran TV Malaysia dan antarabangsa seperti Bloomberg, Channel News Asia dan CCTV.

Wan Saiful dilantik sebagai Felo Pelawat Kanan di Institut Pengajian Asia Tenggara (ISEAS) Singapura; Ahli Lembaga Dewan Perniagaan dan Industri Antarabangsa Malaysia (MICCI), ruang perniagaan tertua di Malaysia dan salah satu penyokong paling aktif bagi komuniti perniagaan di negara ini; dan Penasihat Dewan Perniagaan Malaysia China (MCCC), sebuah badan dengan hampir 2000 ahli korporat yang berdedikasi untuk melanjutkan hubungan perdagangan antara Malaysia dan China.

Wan Saiful juga Pengerusi Rangkaian Istanbul untuk Liberty (www.istanbulnetwork.org). Rangkaian Istanbul ditubuhkan pada tahun 2011 untuk meneroka dan mempromosikan prinsip dan nilai masyarakat bebas di dunia Islam. Rangkaian global ini menyatukan sarjana dan penyelidik yang berdedikasi untuk memajukan nilai-nilai manusia sejagat seperti kebebasan, keamanan, toleransi, penghormatan, integriti, dan kesaksamaan di bawah undang-undang di kalangan masyarakat Islam di dunia.

 

 

CARI PRODUK YANG ANDA MAHU CARI PRODUK YANG ANDA MAHU

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar sebelum 10 AM sahaja akan diproses & dihantar pada hari yang sama, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

2. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

3. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

4. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

5. Jaminan wang dikembalikan (refund).

6. Servis yang cekap & mesra.

Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI