Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Diari Anna Aisya 1 (ANA) (Q16)

RM9.90
Price in points: 10 points
Weight: 0.14 kg
978-967-4032-61-6
3 pieces
+
Add to wish list
===========================
Format: Paperback
Saiz: 5.75" x 8.25"
ISBN-13: 9789674032616
Jumlah Muka Surat: 96
Berat (Kg): 0.14
===========================

Siapa Anna Aisya?

Well tajuk pun macam exclusive je. Macam orang famous pulak kan? Haha. Aku ni bukanlah siapa-siapa pun. Nak kata anak Dato’, Tan Sri atau anak kerabat Diraja jauh sekalilah. Tapi yang pasti aku orang KL je... Hihi (Nak up jugak nampak.)

Semua orang ada cerita, begitu juga aku. Cerita aku cerita suka dan adakalanya duka. Biasalah, mana ada semuanya manis kan? Nak juga rasa pahit, masin, tawar dan pedas, barulah kenikmatan hidup ini terasa bermakna.

So, perjalanan hidup yang berliku ini, aku abadikan dalam sebuah diari untuk kita terokai ke dasar hati. Kekeluargaan, persaudaraan, percintaan, permusuhan, semuanya bersatu dalam sebuah erti. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Apabila sudah cinta, banyak perkara yang boleh kita suka.

SABDA RASULULLAH SAW:

“Barangsiapa mencintai kerana Allah, membenci kerana Allah, memberi kerana Allah dan menahan (tidak memberi) kerana Allah. Sungguh ia telah menyempurnakan keimanan.” (Hadis Riwayat Al-Hakim)

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI