Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Best Of Ja'a - Best Lagi Sirap Limau Ikat Tepi (Q16)

RM15.90
Price in points: 16 points
Weight: 0.30 kg
978-967-4491-06-2
3 pieces
+
Add to wish list

===========================
Format: Paperback
Saiz: 9.5" x 6.5”
ISBN-13: 9789674491062
Jumlah Muka Surat: 128
Berat (Kg): 0.30
===========================

Orang kata budak Ja’a ni asalnya dari Belanda, ada jugak yang kata dia ni membesar kat Kepulauan Babardos. Entah macamana akhirnya dia ni dijumpai terdampar kat pantai Laut China Selatan. Apa pun orang kata yang pasti asal usulnya dari perut ibunya. Mungkin pasal tu la dia ni suka sangat dok cerita pasal kisah-kisah dan ragam-ragam orang kita. Ntah cerita betul atau Khayalan semata-mata tak tahu la. Apa pun sebelum budak ni balik ke tempat asalnya, kita bacalah dulu apa yang dia cerita. Ntah-ntah ada cerita korang yang dia dah copy. Apa-apa pun hidup jangan poyo, biar rendah diri jangan darah yang tinggi.

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI