Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


BABY ADAM BLARK (Q23)

RM15.90
Price in points: 16 points
Weight: 0.19 kg
9789674493769
6 pieces
+
Add to wish list

===========================
Format: Paperback
ISBN-13: 9789674493769
Jumlah Muka Surat: 119
Berat (Kg):0.193
===========================

 

Dulu Aliyea ingat Adam ni tau nangis je, bila mahukan sesuatu rupanya nangis Adam ada macam-macam kategori. Bila main-main lain. Tapi bila nak tidur tak nangis pulak. Tau-tau je dah tidur -Alyaa

Walaupun Adam tak banyak cakap, sebagai seorang ibu, dengan bahasa badan, gerak laku dan lirikan mata mama tau apa yang anak mama nak. Cuma mama tak tahu mana handphone mama Adam sorok. Dah tiga hari rasanya  mama tak update status. -  Mama

 

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI