Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


 

PENGEPOSAN SEMPENA CUTI HARI RAYA

Tiada pengeposan pada 22 - 31 Mei 2020 sempena cuti raya. Penghantaran akan dibuat bermula 1 Jun 2020 (Isnin).

ORDER ONLINE MASIH DITERIMA 24 JAM TANPA HENTI 

Belum terima buku selepas 5 hari order dibayar? Maklumkan nombor order & emailkan kepada kami di orders@bookcafe.com.my 

 

Save 10%

Arkitek Jalanan (L17)

Harga Asal: RM30.00
RM27.00
ANDA JIMAT: RM3.00 (10%)
Price in points: 27 points
Weight: 0.34 kg
9789832423430
8 pieces
+
Add to wish list

Format: Paperback
ISBN: 9789832423430
Penulis: Teme Abdullah
Tahun Terbit: April 2017
Jumlah Muka Surat: 331

====================

To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan...
Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:

 

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI