Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Aku, Dia & Sekolah #(L41,BL41)

RM35.00
Price in points: 35 points
Weight: 0.24 kg
9789671590430
44 pieces
+
Add to wish list

Tajuk:Aku, Dia & Sekolah
ISBN: 9789671590430
Penerbit: Katana Books
Penulis:  Adi Muzaffar, Emy Nazira, Fadli Fauzi,Lila Vee
Tahun Terbitan: 2018
Muka Surat:252
Halaman: Hitam Putih
Format: Softcover
Berat (kg): 0.244
Dimensi (cm): 18.8cm x 12.7cm x 2cm

 

Salam ni lagi satu hal paling mustahak kat asrama. Dari hari pertama kau masuk asrama, para senior akan mengingatkan kau satu hal penting dalam hidup,yakni mesti dan wajib bagi salam setiap kali jumpa atau terserempak dengan senior di mana-mana , hatta tan das sekalipun.     -muka suarat 85

Kalau dah namanya perempuan, masuk je alam sekolah menengah, hormon nak melawa tu memang terus mencanak-canak naik. Antara kenangan yang takkan aku lupa sampai sekarang adalah bab tiup tudung, Kau ingat senang?     -muka surat 87

Penerbit:
Co Publishing
Tahun Diterbitkan:
2018
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
252 Muka Surat

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

 

 

 NOTIS CUTI AIDILFITRI

Order yang dibayar selepas 10 AM (Isnin, 10 Mei 2021) hanya akan diproses bermula 17 Mei 2021. 

Cuti raya: 11 - 16 Mei 2021

Order di website & whatsapp masih diterima seperti biasa sepanjang tempoh cuti.

Operasi berjalan seperti biasa & order akan diproses pada 17 Mei 2021.  

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI