Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 
RM99.00 more to FREE shipping


Aku Bukan Malaikat (L175)

RM25.00
Price in points: 25 points
Weight: 0.35 kg
9789671349847
4 pieces
+
RM99.00 more to FREE shipping
Add to wish list

===========================
Format: Paperback
Saiz: 6" x 9”
ISBN-13: 978-967-13498-4-7
Jumlah Muka Surat: 240
Berat (Kg): 0.35
===========================

Jadi Untuk Siapa Buku Ini Ditulis

1- Untuk mereka yang rasa bahawa hidup ini hanya suka-suka dan senda gurau, sedangkan manusia ini ada fungsi dan tujuan hidup.

2- Untuk mereka yang merasakan bahawa ujian dari Allah ini menyusahkan, sedangkan Allah uji kita berdasarkan kemampuan kita.

3- Untuk mereka yang ragu-ragu tentang takdir, pilihan, ketetapan maut, jodoh dan rezeki, sedangkan Allah dah beri pilihan dalam masa yang sama menetapkan takdir.

4- Untuk mereka yang dah terlanjur berzina, ketagih tengok video lucah dan tersangkut dengan cinta sejenis seperti gay dan lesbian, saya sediakan solusi yang saya rasa terbaik untuk bantu kau semua.

5- Untuk mereka yang anggap bahawa cinta mereka tulus suci dan murni macam minyak masak seri murni, sedangkan cinta yang sebenar adalah apa-apa yang beri pahala dan membawa ke syurga, bukan beri dosa dan membawa ke neraka.

6- Untuk mereka yang nak bernikah tanpa bercouple bagai, di sini saya kongsi sedikit solusi dan tips.

7- Untuk mereka yang rasa taubat ini hanya sekali, sedangkan Rasulullah dan para nabi terdahulu pun istighfar dan bertaubat setiap hari walaupun mereka maksum.

8- Untuk mereka yang nak berubah dan bertaubat, tetapi masih lagi tidak jumpa jalan dan cara untuk bertaubat.

9- Dan sudah pasti untuk diri aku sendiri yang sembang kencang, tetapi banyak yang tak jalan.

Semoga orang yang terakhir membaca buku ini lebih memahami kata-kataku dari mereka yang mendegar terus dariku. Saksikanlah ya Allah, bahawasanya saya telah sampaikan sebahagian kecil ilmu yang saya tahu bersedikan agamamu kepada hamba-hamba mu. 

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 *Order akan sampai mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Mahu tahu lebih lanjut? KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI