Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 


Aku Bukan Malaikat 2 (L40)

RM25.00
Price in points: 25 points
Weight: 0.31 kg
9789671404874
5 pieces
+
Add to wish list

ISBN 9789671404874

 

=================

 

TERBITAN : TARBIAH SENTAP

PENULIS : SHUKERY AZIZAN

UNTUK SIAPA BUKU INI????????

  1. Untuk mereka yang rasa bahawa hidup ini hanya makan, minum, belajar, kerja, kahwin, dapat anak, pencen, goyang kaki lepas tu tunggu mati.
  2. Untuk mereka yang merasakan bahawa nak jiwa selalu kacau, rasa tak bahagia, solat tak khusyuk, tak pernah buat pengorbanan, baca al - quran pun tergagap dan tak tahu sejarah diri.
  3. Untuk mereka yang merasakan dakwah tu hanya untuk ustaz ustazah, ulamak mufti, padahal dakwah tu untuk semua umat Islam akhir zaman
  4. Untuk mereka yang selalu kena tipu lelaki dan nak tahu sangat sebahagian rahsia lelaki, serta macam mana nak hadapinya.
  5. Untuk mereka yang anggap bahawa belajar agama ni cukup di sekolah atau universiti, lepas tu takyah nuat dakwah. Wah lemak kau.
  6. Untuk mereka yang takut nak baca buku sebab orang kata nanti berguru dengan syaitan, atau mereka selalu kena label penunggang agama atau penjual agama, sini saya selesaikan salah faham
  7. Untuk mereka yang buat dakwah sambil lewa, lepastu rasa macam dah win sangat je. Tetapi akhirnya futur dan juga yang selalu kena tipu daya iblis, di sini saya kongsi beberapa tips untuk kau.
  8. Untuk mereka yang semangat nak buat dakwah di sekolah dan kampus, serta terasa nak ikut usrah cuma tak tahu apa dia dan macam mana, mari saya kongsikan beberapa tips dan trik.
  9. Dan sudah pasti untuk diri saya sendiri yang sembang kencang, tetapi banyak yang tak jalan.

Saya berharap agar pembaca dapat menerima karya ini dengan baik, dapat amalkan dan sampaikan kepada keluarga dan sahabat handai. Agar karya ini dapat dimanfaatkan dengan baik untuk ummat ini.

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini:

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI