Selamat Datang, Pelanggan Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 

 

5 Minit: Google Marketing (L94)

RM39.90
Price in points: 40 points
Weight: 0.17 kg
9789671651308
17 pieces
+
Add to wish list

"Tengok tajuk rasanya ilmu biasa biasa sahaja yang diberikan. Jangan judge pada tajuk dan kulit sahaja. Ternyata saya salah buat tafsiran. Buku yang simple dan ilmu padat, penulisan berserta contoh, ada kajian kes sendiri, tool disediakan memang mudah dihadam dan rujukan yang kemas dan tersusun. Ilmu google marketing yang sememangnya berkualiti dan terbaik untuk usahawan baca sebagai satu lagi ilmu baru anda nanti." -Tuan Izan Shafie-

 

"Kepakaran Wan Mus dalam bidang Google Marketing tak dapat disangkal lagi. Saya sendiri pun dah menuntut dengan beliau sejak tahun 2012 lagi. Dalam dunia pemasaran hari ni, kalau anda terlepas dari memasarkan produk anda melalui Google, anda memang rugi! Nak cepat dan berhasil, belajar terus melalui buku ni! Memang cepat faham dan cepat boleh bertindak!​" -www.ChinaMethod.my-

 

 
 
Penerbit:
Adsbrain Sdn Bhd
Tahun Diterbitkan:
2018
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
75 Muka Surat

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 *Order akan sampai mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Mahu tahu lebih lanjut? KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI