Penghantaran PercumaHubungi Kami
  • Save 15%
Pesona Solat Tahajud

Pesona Solat Tahajud


Old price: RM14.90  

RM12.66

You save: RM2.24 (15%)
10 days
978-983-3603-30-5
8 item(s)
+

Description

Format: Paperback
ISBN-13: 978-983-3603-30-5 
ISBN-10: 983-3603-30-0
Tarikh Terbit: 17 Dec 2009
Jumlah Muka Surat : 189

Kategori: IslamGaya HidupIslam Umum

Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd

 

Solat tahajud sering dikaitkan dengan ibadah Qiamullail, yang mampu memberi ketenangan dan keinsafan di celah-celah kesunyian malam. Ia menjadi amalan lazim ahli sufi dan makanan rohani bagi orang yang menyedari seribu satu kelebihan keajaiban solat tahajud.

Pesona Solat Tahajud memfokuskan kepada panduan praktikal pengamatan solat tahajud yang tepat dan jelas. Ia menuntun kita menjelajahi setiap inci kenikmatan solat tahajud sebagai medium mengecap kebahagiaan berhubung dengan Tuhan dalam kerendahan jiwa penuh pesona. Pada masa yang sama, penulis mengajak kita membongkar hikmah dan kelebihan solat tahajud dalam menyembuhkan pelbagai penyakit menerusi perspektif sains dan perubatan.

Pesona Solat Tahajud adalah sekuel kepada buku bestseller, Terapi Solat Tahajud, yang terjual lebih 10,000 naskhah di seluruh Malaysia.

Reviews

No posts found

Who Bought This Also Bought

           
           

FAQ / Soalan Lazim

FAQ / Soalan Lazim

 

Q:  Bagaimanakah cara untuk membeli buku di Bookcafe?

A : Cara-cara membeli di Bookcafe adalah mengikut aturan di bawah.

Cara Beli Buku

Q : Bagaimana pula cara pembayarannya?

A : Ketika proses BAYAR atau CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 9 cara pembayaran iaitu melalui Maybank2u, Debit/Kredit Kad, Cimb Clicks, Rhb Now, MEPS (Menyokong AffinBank, Ambank, Hong Leong Connect, Bank Islam, Public Bank, Webcash), Paypal, Bank In (Dibekalkan No Akaun Bank Kami), Cek dan juga Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M).

 

Q : Berapakah anggaran kos penghantaran pesanan saya?

A : Sekiranya pelanggan membeli buku bernilai RM100 ke bawah, anggaran kos penghantaran ialah RM6. Bagi pembelian RM100 ke atas untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, kos penghantarannya adalah percuma. Rujuk polisi penghantaran kami : http://bookcafe.com.my/my/shipping-policy.html

 

Q : Sekiranya saya membuat pembelian, berapa lama buku yang dipesan akan sampai ke alamat saya?

A : Pada kebiasannya, pesanan buku di Bookcafe akan mengambil masa 1 - 3 hari bekerja untuk sampai ke alamat pelanggan kecuali pada waktu-waktu tertentu seperti apabila Bookcafe mengadakan promosi besar-besaran. 

 

Q : Apa yang boleh saya lakukan sekiranya pesanan saya tidak sampai?

A : Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara email di bookcafe@pts.com.my atau telefon 03-6188-0316 untuk aduan berkaitan pesanan. Pejabat kami beroperasi dari 9.00 pagi - 5.45 petang pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. 

Tags

None