Penghantaran PercumaHubungi Kami
  • Save 10%
Cara Mudah Mencari Pekerjaan

Cara Mudah Mencari Pekerjaan


Old price: RM17.00  

RM15.30

You save: RM1.70 (10%)
10 days
ISBN 983-3376-94-0
4 item(s)
+

Description

Penulis : Abdul Aziz Mohamed,
Jumlah Muka surat : 160

 

Sinopsis

Buku ini memuatkan 11 topik penting berkaitan cara mudah mencari pekerjaan yang sesuia. Kita dapat mempelajari proses mencari pekerjaan dengan mengetahui kemahiran dan teknik yang betul supaya berjaya memperoleh pekerjaan yang dipohon.

Terdapat juga tip-tip dan pantang larang semasa menghadapi temu duga. Ia dapat membantu meningkatkan keyakinan diri bagi menghadapi cabaran ketika mendapatkan pekerjaan. Maklumat di dalam buku ini dijelaskan menggunakan bahasa yang mudah difahami.

 

Features

PTS Professional Publishing Sdn Bhd

Reviews

No posts found

Who Bought This Also Bought

FAQ / Soalan Lazim

FAQ / Soalan Lazim

 

Q:  Bagaimanakah cara untuk membeli buku di Bookcafe?

A : Cara-cara membeli di Bookcafe adalah mengikut aturan di bawah.

Cara Beli Buku

Q : Bagaimana pula cara pembayarannya?

A : Ketika proses BAYAR atau CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 9 cara pembayaran iaitu melalui Maybank2u, Debit/Kredit Kad, Cimb Clicks, Rhb Now, MEPS (Menyokong AffinBank, Ambank, Hong Leong Connect, Bank Islam, Public Bank, Webcash), Paypal, Bank In (Dibekalkan No Akaun Bank Kami), Cek dan juga Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M).

 

Q : Berapakah anggaran kos penghantaran pesanan saya?

A : Sekiranya pelanggan membeli buku bernilai RM100 ke bawah, anggaran kos penghantaran ialah RM6. Bagi pembelian RM100 ke atas untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, kos penghantarannya adalah percuma. Rujuk polisi penghantaran kami : http://bookcafe.com.my/my/shipping-policy.html

 

Q : Sekiranya saya membuat pembelian, berapa lama buku yang dipesan akan sampai ke alamat saya?

A : Pada kebiasannya, pesanan buku di Bookcafe akan mengambil masa 1 - 3 hari bekerja untuk sampai ke alamat pelanggan kecuali pada waktu-waktu tertentu seperti apabila Bookcafe mengadakan promosi besar-besaran. 

 

Q : Apa yang boleh saya lakukan sekiranya pesanan saya tidak sampai?

A : Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara email di bookcafe@pts.com.my atau telefon 03-6188-0316 untuk aduan berkaitan pesanan. Pejabat kami beroperasi dari 9.00 pagi - 5.45 petang pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. 

Tags

None